Knight OnLine Güncel Koxp - Koxp Yapımı- Programlama - USKoxp ...
Sitemize Üye Değilseniz Lütfen Üye Olunuz. Eğer Üye İseniz Giriş Yapınız... Sitemizdeki Linkleri Görebilmeniz ve Konulara Cevap Yazabilmek İçin İçin Üye Olmanız Gerekmektedir...



 
AnasayfaTakvimAramaKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 
 

 VB 6 ile Basit Koxp Yapımı

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
ByLetsFeeL
Admin
Admin
avatar

Mesaj Sayısı : 161
Puanlar : 145791211
REP : 94
Kayıt tarihi : 02/02/10
Nerden : Nereyee...

MesajKonu: VB 6 ile Basit Koxp Yapımı   Çarş. Şub. 03, 2010 12:17 pm

VB 6.0 Koxp Yapimi :

ADIM 1:

Gerekli Bileşenler : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Linkdeki dll'yi indirip Yerel Disk (C ' e atioruz..

Başlat > Çaliştir > Cmd > regsvr32 C:/AutoItx3.dll ' yazip Enter'a basioruz ve karşiniza bu mesaj

çıkacak: DllRegisterServer / D:\AutoItX3.dll başaryıla gerçekleştirildi

Daha sonra , vb 6.0 çaliştirip Gelen Pencereden Standart Exe ' yi seçip aç dioruz.

Daha sonra Project sekmesinden References bölümüne gelip AutoItx3 1.0 Type Library ' i işaretleyip

Ok butonuna basiniz..

Forma 1 Adet Timer 2 Adet Button Ekleyip Sağ tıkla ' Wiew Code ' diyip aşşağidaki Kodlari
yapiştirin.



CODE,


Kod:
Dim Komut As New AutoItX3Lib.AutoItX3
Kod:



Private Sub From_Load()

Timer1.Interval = 100
Form1.BorderStyle = 4
End Sub

Private Sub Command1_Click()
Timer1.Enabled = True
End Sub

Private Sub Command2_Click()
Timer1.Enabled = False
End Sub

Private Sub Timer1_Timer()
Komut.Send ("Z") ' Z Yaratik Seç
Komut.Send ("3") ' 3 Skill Slot Siz Kaç İsterseniz Onu yapin.

End Sub



[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]


Eğer Herşeyi doğru yaptıysanız form bu hale gelecektir... İyi eğlenceler..

Bi Teşekkür Yeter...
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://koxpworld.yetkin-forum.com
By_MEM0
Üye
Üye


Mesaj Sayısı : 2
Puanlar : 15825
REP : 0
Kayıt tarihi : 18/02/10

MesajKonu: Geri: VB 6 ile Basit Koxp Yapımı   Cuma Şub. 19, 2010 12:05 am

Sorunsuz çalışıyor artık biraz profesyoneline geçebilirim sanırım Smile
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
ozanrms
Üye
Üye


Mesaj Sayısı : 1
Puanlar : 15795
REP : 0
Kayıt tarihi : 23/02/10

MesajKonu: Alıntı değilmi bu   Çarş. Şub. 24, 2010 12:03 am

alıntı arkadaşlar gökhan adlı bi kişiden alıntı
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
burak
Moderator
Moderator
avatar

Mesaj Sayısı : 26
Puanlar : 15977
REP : 0
Kayıt tarihi : 08/02/10
Yaş : 22
Nerden : Konya

MesajKonu: Geri: VB 6 ile Basit Koxp Yapımı   Çarş. Şub. 24, 2010 5:04 pm

ozanrms demiş ki:
alıntı arkadaşlar gökhan adlı bi kişiden alıntı

Adam zaten kesinlikle benim anlatımım dememiş .
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://www.forumkat.com
 
VB 6 ile Basit Koxp Yapımı
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kart satarken bug yapılıomu ????

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Knight OnLine Güncel Koxp - Koxp Yapımı- Programlama - USKoxp ... :: Knight OnLine Koxp - TBL & Bug - Hile :: Koxp Yapımı - Programlama :: Anlatımlar-
Buraya geçin: